LEH JADI TENGOK JE???

09 September 2012

Cerita Si Tua Berkasih Gelap...

Rasanya ada antara anda yang pernah dengar atau yang tak pernah dengar pun ada istilah KEKASIH GELAP...

Gambar Hiasan
Cerita tentang ni pernah di dedahkan oleh sebuah rancangan TV ( NONA) suatu ketika dulu....

Ni bukan nak cerita pasal kekasih hati yang berkulit tak berapa nak cerah atau gelap. Kekasih gelap yang dimaksudkan ialah hubungan percintaan yang sorok2 camtu sebab si kekasih hati dah ada komitmen dengan keluarga dia sendiri tapi masih nak menggatal gaya ulat bulu.
 
Mesti ada antara sahabat-sahabat yang pernah terdengar tentang keadaan berkasih dengan kekasih gelap ni. Takpun sedara mara ke, sahabat taulan di pejabat ke yang pernah berkekasih gelap.

Bila dah sayang semuanya sanggupkan, tak kira le... Tua ke... Muda ke... kekasih orang ke... janda ke... tunang orang ke... suami / isteri orang ke... dah tak kisah. Jadi kekasih gelap pun tak mengapa asalkan masih berhubung, masih ada ayat2 cinta.

Yang tak bestnya berkekasih gelap ni, semuanya rahsia. Sehinggakan nama dalam Handpon pon ditebalikkan. Bermesej tengah malam. Nak share dengan kawan-kawan rapat sendiri pun tak boleh sebab takut terkantoi. So apa2 hal memang sendiri2 jelah.

Payah nak menjaga rahsia macam tu. So hubungan pun tak ke mana... Alhamdulillah jugakkan, kalau tak dah jadi perampas hak orang lain pulak. Seeloknya elakkan dari berkekasih gelap ni.

Cara Sebenar Dan Mudah Untuk Buat Duit Percuma Di Internet (USD). 

Sakdiah, Haidkas Atau Jamaliah.
Dan yang pastinya ianya terlibat pada hampir kebanyakkan lelaki dan wanita yang sudah berkahwin... Namun mengapa berlakunya situasi ini???

Oleh itu kepada yang memiliki kekasih gelap, berhati-hatilah okeh… Kalau boleh tu tamatkanlah hubungan bersamanya, sebelum diri uolls terkantoi. Perlu dingatkan sidia menyayangi kita dengan sepenuh hatinya, janganlah kita mencemari kepecayaannya terhadap kita, kelak nanti kita yang rugi “Yang dikejar tak dapat..Yang dikendong berciciran”

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...