LEH JADI TENGOK JE???

18 August 2011

Meningkatkan Traffik Blog


Bagi sesetengah blog yang kurang mendapat traffik, tentunya anda tercari-cari bagaimana cara berkesan untuk meningkatkan traffik blog anda. Terdapat banyak cara untuk meningkatkan traffik. Salah satunya disini.

Sila layari dan klik sini

Jadi sekarang, ini adalah salah satu cara yang berkesan untuk kita tingkatkan traffik blog kita. Cara ini sangat mudah dan senang. Pastinya anda tidak akan kecewa dengan cara ini.

Langkah pertama teknik meningkatkan traffik blog...

Sila layari dan klik sini

Langkah seterusnya teknik meningkatkan traffik blog...

Kemudian akan terpapar satu website. Anda boleh scroll terus ke bawah jika anda tidak mahu membaca satu persatu arahan diberi untuk tingkatkan traffik blog anda. Kemudian anda akan jumpa perkataan “Sign Up For Free”. Akan terpapar sebanyak 6 Ad. 6 Ad tersebut hendaklan anda buka satu persatu sebab akan ada code kunci bagi setiap website.

Sila layari dan klik sini

Ok, lepas tu kena buat ape lagi untuk meningkatkan traffik blog...

Lepas anda dapatkan 6 code tersebut barulah anda isi borang di bawah Ad itu tadi. Dia akan hantar email pengesahan kepada anda dan satu email untuk anda log-in. Kemudian sila LOG.IN dan anda akan dapat URL anda sendiri. Kemudian anda boleh la promote URL itu di blog anda untuk menjana traffik yang tinggi. Sangat mudah tutorial ini. Jadi semoga traffik blog anda akan terus meningkat selepas ini.

Sila layari dan klik sini
.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...